Blog

uretim-gelistirme

ArgeLabs ÜR-GE’ye Can Veriyor

Sanayi Gazetesi’ne konuşan ArgeLabs Bilişim Teknolojileri Yönetici Ortağı İlker Çetiner; “Yatırımlarımızın büyük bir kısmını teknolojiye ve ürün geliştirmeye ayırıyoruz” diyor.

Kuruluş vizyonunu yenilikçi uygulamalar üretme ekseninde geliştiren, müşteri memnuniyetiyle yol alan ve teknolojiyle iş fırsatlarını bir potada eriten ArgeLabs, kapalı alan konum belirleme teknolojisinden, veri madenciliğindeki birliktelik kurallarına kadar çok geniş alanlarda faaliyetlerini yürütüyor.

Daha fazlasını oku »ArgeLabs ÜR-GE’ye Can Veriyor

dijital-pazarlama-neden-onemlidir

Dijital Pazarlama Neden Önemlidir?

Çok kısa sürede büyük bir kitleye ulaşıp firmanızla ile ilgili sempati uyandırmak firmanınızın tanınırlığını artırmak işte o zaman dijital pazarlama tam size göre. Dijital pazarlama, çok geçmişi olmamasına rağmen şu anda pazarlama dünyasının vazgeçilmez kanallarından biri haline gelmiştir. Öyleki başka pazarlama kanallarına ihtiyacı bile ortadan kaldırmaktadır. Dijital pazarlamanın kendi içinde de uzmanlık alanları bulunuyor ve her biri birbirinden önemli olan bu kategorilerden bazıları;Daha fazlasını oku »Dijital Pazarlama Neden Önemlidir?